Egy könyvsorozat, amelyet minden építkezés előtt álló családnak olvasnia kell!

Az Építem a házam könyvsorozat végigkíséri egy családi ház építésének teljes folyamatát az első gondolat megszületésétől kezdve, az építkezés előkészítésén és a kivitelezésen keresztül, egészen a bentlakásig, a ház fenntartásáig.  Ez a tudás nem csak egy új családi ház építésénél lehet nélkülözhetetlen, hanem egy már meglevő ház felújításánál is.

Az Építem a házam könyvsorozat kötetei olvasmányos, közérthető formában gyűjtik össze és rendszerezik azt a hatalmas információtömeget, amire Önnek is szüksége lehet ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozzon a beruházás során, könnyen szót értsen az építési szakemberekkel, és elkészült házuk évtizedeken keresztül megőrizze értékét.

Miben nyújt sokkal többet az Építem a házam könyvsorozat ahhoz képest, mint ha az Interneten próbálna információhoz jutni?
 • Rengeteg időt spórol meg
  Az Interneten iszonyatos mennyiségű információ lelhető fel. Ennek az információ-dömpingnek a feldolgozása rengeteg időt vesz el (az éjszakákból, a családi együttlétből, a pénzkeresetből).
  Mi már összegyűjtottük Önnek a legfontosabb tudnivalókat – amelyek egy helyen, bármikor fellapozhatóan rendelkezésre állnak!

 • Rendszerezett információkat kap
  Az Interneten megtalálható információk sokfélék, és sokszor egymásnak is ellentmondanak, Rendszerezésükhöz, letisztításukhoz, átlátásukhoz bizonyos mértékű szaktudásra van szükség.
  Mi rendszereztük Önnek az szükséges információkat – sőt ahhoz is segítséget kap, hogy a későbbiekben már Ön is szakértő módon tudjon eligazodni a reklámok, prospektusok, internetes hírek között!

 • Ellenőrzött információkat kap
  Az Internet és a reklámok világa tele van hangzatos féligazságokkal (sokszor valótlan állításokkal is…) – ebben a zűrzavarban Önnek kell(ene) rendet tenni.
  Az Építem a házam könyvekben szereplő információkat, tippeket az adott szakterületek hozzáértő szakemberei lektorálták!
Az Építem a házam könyvsorozat egyes köteteit és a belőlük kialakított kedvezményes csomagokat itt tekintheted meg.