AZ ÁTGONDOLT ÉS KÖLTSÉGHATÉKONY ÉPÍTKEZÉS MŰHELYTITKAI
5 fizikai és 14 e-könyv, 27 videó
A pénzre váltható tudás

Házépítőknek, házfelújítóknak segítünk abban, hogy felkészülten vágjanak bele az építkezésbe.
Segítünk, hogy annak a tudásnak és tapasztalatnak a nagy része, amivel minden építkező rendelkezik az építkezés végére, neked már az építkezés előtt álljon rendelkezésedre!

ÉPÍTEM A HÁZAM KÖNYVSOROZAT
Egy könyvsorozat, amelyet minden építkezés előtt álló családnak olvasnia kell!
Az Építem a házam könyvsorozat végigkíséri egy családi ház építésének teljes folyamatát az első gondolat megszületésétől kezdve, az építkezés előkészítésén és a kivitelezésen keresztül, egészen a bentlakásig, a ház fenntartásáig.  Ez a tudás nem csak egy új családi ház építésénél lehet nélkülözhetetlen, hanem egy már meglevő ház felújításánál is.

Az Építem a házam könyvsorozat kötetei olvasmányos, közérthető formában gyűjtik össze és rendszerezik azt a hatalmas információtömeget, amire Önnek is szüksége lehet ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozzon a beruházás során, könnyen szót értsen az építési szakemberekkel, és elkészült házuk évtizedeken keresztül megőrizze értékét.

ÉPÍTEM A HÁZAM E-KÖNYVEK
Az Építem a házam könyvsorozat egyes fejezetei szép sorban önálló E-könyvként is megjelennek!
Így az építkezés egy-egy témaköréről szóló ismeretekhez már akár külön-külön is hozzájuthatsz.
Az E-könyvek megtartják az eredeti könyv hivatkozásait, de az adott témában önállóan is teljes értékűek.
Megjelenés folyamatosan!

Ezek az anyagok azért roppant értékesek egy olyan épitkezés álló személynek mint TE, mert a abban segítünk neked, hogy annak a tudásnak és tapasztalatnak a nagy részé, amivel minden építkező rendelkezik az építkezés végére, már az építkezés előtt álljon rendelkezésre, és így tényleg arra költsenek, ami érték, meg tudják fogalmazni valós igényeiket, könnyebben találják meg a jó szakembereket és könnyebben értsenek is velük szót.

Kik vagyunk mi?

Bodnár György vagyok. Közel 20 évet töltöttem el nagy magyarországi építőanyag-gyártó cégek vezetőjeként, és napi szinten „volt szerencsém” tapasztalni, hogyan és miért lesz végül nagyon sok hazai ház csalódás az építtetők számára.

Így amikor kikerültem a multik világából, 2010-ben létrehoztam Az építő közösséget, melynek fő célja, hogy felkészült építkezőket neveljen. Azt szeretnénk elérni, hogy mindannak a tudásnak, tapasztalatnak a nagy része, amivel szinte minden építkező rendelkezik az építkezés végére(…), már az építkezés megkezdése előtt álljon rendelkezésére!

Például az ezen az oldalon elérhető olvasni-, és néznivalók formájában!