AZ ÁTGONDOLT ÉS KÖLTSÉGHATÉKONY ÉPÍTKEZÉS MŰHELYTITKAI

Egy könyvsorozat, amit minden építkezés előtt álló családnak (és minden építkezési szakembernek!) olvasnia kell!

ÉPÍTEM A HÁZAM KÖNYVSOROZAT

Egy könyvsorozat, amelyet minden építkezés előtt álló családnak olvasnia kell!

Az Építem a házam könyvsorozat végigkíséri egy családi ház építésének teljes folyamatát az első gondolat megszületésétől kezdve, az építkezés előkészítésén és a kivitelezésen keresztül, egészen a bentlakásig, a ház fenntartásáig.  Ez a tudás nem csak egy új családi ház építésénél lehet nélkülözhetetlen, hanem egy már meglevő ház felújításánál is.

Az Építem a házam könyvsorozat kötetei olvasmányos, közérthető formában gyűjtik össze és rendszerezik azt a hatalmas információtömeget, amire Önnek is szüksége lehet ahhoz, hogy megalapozott döntéseket hozzon a beruházás során, könnyen szót értsen az építési szakemberekkel, és elkészült házuk évtizedeken keresztül megőrizze értékét.

Ezek az anyagok mind abban segítik Önt, hogy annak a tudásnak és tapasztalatnak a nagy részével, amivel minden építkező rendelkezik az építkezés végére, Ön már az építkezés előtt rendelkezzen – akár első építkezésénél is!
Ennek a tudásnak birtokában megalapozottabban hozhat majd több százezer, vagy éppen több millió forint értékű döntéseket, kevesebb pénzt dob ki feleslegesen az ablakon, könnyebben találja meg a jó szakembereket, és hatékonyabban tud velük együtt dolgozni.

Kik vagyunk mi?

Bodnár György vagyok. Közel 20 évet töltöttem el nagy magyarországi építőanyag-gyártó cégek vezetőjeként, és napi szinten „volt szerencsém” tapasztalni, hogyan és miért lesz végül nagyon sok hazai ház csalódás az építtetők számára.

Így amikor kikerültem a multik világából, 2010-ben létrehoztam Az építő közösséget, melynek fő célja, hogy felkészült építkezőket neveljen. Azt szeretnénk elérni, hogy mindannak a tudásnak, tapasztalatnak a nagy része, amivel szinte minden építkező rendelkezik az építkezés végére(…), már az építkezés megkezdése előtt álljon rendelkezésére!

Például az ezen az oldalon elérhető olvasni-, és néznivalók formájában!