AZ ÁTGONDOLT ÉS KÖLTSÉGHATÉKONY ÉPÍTKEZÉS MŰHELYTITKAI

Magyarország kedvenc építkezési kisenciklopédiája már E-könyv formátumban is kapható!

AZ ÉPÍTEM A HÁZAM KÖNYVSOROZAT MÁR E-KÖNYV FORMÁBAN IS!

A nagy sikerű, már második kiadásánál járó Építem a házam könyvsorozat egyes kötetei rövidesen már E-könyv formájában is hozzáférhetőek lesznek!
A 2. kötet már megjelent, az 1. kötet digitális változata márciusra várható!

Ezek az anyagok mind abban segítik Önt, hogy annak a tudásnak és tapasztalatnak a nagy részével, amivel minden építkező rendelkezik az építkezés végére, Ön már az építkezés előtt rendelkezzen – akár első építkezésénél is!
Ennek a tudásnak birtokában megalapozottabban hozhat majd több százezer, vagy éppen több millió forint értékű döntéseket, kevesebb pénzt dob ki feleslegesen az ablakon, könnyebben találja meg a jó szakembereket, és hatékonyabban tud velük együtt dolgozni.

Kik vagyunk mi?

Bodnár György vagyok. Közel 20 évet töltöttem el nagy magyarországi építőanyag-gyártó cégek vezetőjeként, és napi szinten “volt szerencsém” tapasztalni, hogyan és miért lesz végül nagyon sok hazai ház csalódás az építtetők számára.

Így amikor kikerültem a multik világából, 2010-ben létrehoztam Az építő közösséget, melynek fő célja, hogy felkészült építkezőket neveljen. Azt szeretnénk elérni, hogy mindannak a tudásnak, tapasztalatnak a nagy része, amivel szinte minden építkező rendelkezik az építkezés végére(…), már az építkezés megkezdése előtt álljon rendelkezésére!

Például az ezen az oldalon elérhető olvasni-, és néznivalók formájában!