FELÚJÍTÁSI TANFOLYAM 2021 (VIDEÓCSOMAG)

10990 Ft

Az építő közösség 2021 tavaszi, 13 hetes, online felújítási tanfolyamának teljes videó- és hanganyaga.
26 előadás, 13 kérdezz-felelek (az élő adásokból), több mint 20 órányi tudás-, és jótanácsadag, hogy felkészültebben vágj bele házad felújításába és sokkal kevesebb pénzt dobj ki feleslegesen az ablakon!

A felvételek és a hanganyagok hozzáférhetőségét – a könnyebb használhatóság érdekében – egy e-könyv formájában adjuk át neked. (Az e-könyvhöz személyes könyvtáradban fogsz tudni hozzáférni, letölteni nem tudod.)

Leírás

A tapasztalatok azt mutatják, hogy az építkezők sokkal inkább Hűbele Balázs módjára vágnak bele otthonuk felújításába, mint az új házat építők, ez a jelenség pedig még jobban tetten érhető manapság, amikor az állami felőjytási támogatásnak köszönhetően még többen vágnak bele kampányszerűen a régóta halogatott felújítási munkáknak.
Pedig itt is nagyon sok pénzről van szó, ráadásul az esetek jelentős részében egy meglevő épület (jó!) felújítása nagyobb műszaki kihívás, mint egy új építés.
Nem érdemes tehát alulbecsülni a kihívás nagyságát!

2021 tavaszán 13 héten keresztül egyedülálló felújítási tanfolyamot szerveztünk a Facebook felületén keresztül. Szerda esténként élő(!) adásokban lehetett meghallgatni összesen 26 előadást a házfelújítás ideális menetéről, buktatóiról és a felújítás által érintett legtipikusabb területekről. Az esténkénti 2 előadást mindig egy bő fél órás kérdezz-felelek követte.

Akár ott voltál élőben, akár nem, most utólag, mindenféle időbeli korlátozás nélkül meghallgathatod, megnézheted mind a 39 előadás-blokkot, sőt, az előadásokat külön hangfájlként is rendelkezésedre bocsátjuk!
Egészen biztos, hogy a gyakorlatban otthonosan mozgó előadók tapasztalatait, jótanácsait megfogadva sokkal magabiztosabban és átgondoltabban tudtok nekifogni házatok felújításának, és akár milliókat is spórolhattok egy csomó felesleges pénzkidobást elkerülve!

A videók és a hangfájlok elérhetőségét egy csinos e-könyvben gyűjtöttük össze számodra! (A videók nem letölthetők, de a link birtokában bárhonnan korlátozás nélkül elérhetők. A hangfájlok letölthetők.

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„FELÚJÍTÁSI TANFOLYAM 2021 (VIDEÓCSOMAG)” értékelése elsőként

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.